Aanmelding deelname Promotievideo

 
Tijd
00:00 tot 00:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 19 april 2021 t/m vrijdag 31 december 2021
Locatie
door ondernemer aan te wijzen locatie
 

Meld je aan voor deelname promotievideo!!

 

Het bestuur heeft het initiatief genomen om een videoproductie te laten maken, waarbij al onze leden de mogelijkheid wordt geboden hun onderneming te promoten en voor het voetlicht te brengen.

 

Wij hebben daarvoor een van onze leden in de hand genomen, die professioneel een korte video van 1 minuut kan produceren. Dit betreft Studio PIB, Partners in Beeld.

 

Wij zouden het uiteraard op prijs stellen als al onze leden hieraan mee willen werken.

U kunt zich hiervoor opgeven via het onderstaande inschrijfformulier.

 

De kosten van het project willen we zoveel mogelijk ten laste brengen van het eigen vermogen van de vereniging.

De vereniging heeft haar eigen vermogen de laatste jaren kunnen uitbreiden door de stijging van het ledenaantal, waardoor de hogere contributie-inkomsten zorgden voor een overschot op de begroting, in een aantal jaren opgebouwd.

Door het niet doorgaan van verschillende activiteiten in verband met de coronabeperkingen, is de afgelopen jaren het positieve overschot alleen maar groter geworden.

Om de opgebouwde overschotten toch weer positief te besteden aan de promotie van de ondernemingen van de leden, willen we deze overschotten inzetten voor de financiering van het video-promotieproject.

 

Wij vernemen graag jullie positieve reactie om mee te werken aan dit project door je aan te melden via onderstaand inschrijfformulier.

 

 

Voorwaarden deelname

 

 

 

 

 

Inschrijven Terug
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen